Merhaba değerli arkadaşlarim
ilk önce kendi fotoğrafımi paylaşmak istedim
1 ekmeden önce baya bi dökülmesi ni bekledim dökülme durdu 3-4 ay oldu
ilk önce kan testli yaptim eksik vitaminleri öğrendim ilac tedavisi oldum giderdim vitamin eksikliklerini sonra ektirmeye karar verdim korktum ama artik sapkat takmaktan sıkıldım yeter dedim heryerde sapka takiyordum
2 . randevu aldim görüştüm ekim günü geldi
kan aldilar ve ekim başladı ilk uyuşturdular 5-6 ineyle alim yapilcak bölgeyi biraz acidi
ekim bitti kafa da sifir aci ekim yaoilirkende aci hissetmedim dewamli. olarak ilgilendirler
5.000 bin kök ekildi denildi tabi kafamda ufa çaplı sismeler vardi bunlar gecti
kabuklama sürecine girdim 6 gün deki fotografim
(2inci gün bu bandaji cikartmistik )
ve kabuk dökmeye gittim heycanliydim ne olcak nasil olcak kafam taş gibi vs derken
gittik
kafayi bi güzel kopuklediler 20-30 dk beklemiştim yumusamasi icin kabuklarin
tabi bu süreci de atlattık çok şükür
bu süreç te kafam yara oldu ekim hatasindan dolayi sanirim egzama dedikleri ufak bi yara oldu buda benim talihsizligim
neyse bunada şükür vardir bi hayir umudumu kaybetmedim dewam
2 ay gecti kafada bu sekilde cikmaya basladi ufak tefek
bu süreçte işime dewam ettim normal hayatimada
ve
suan tam 8 ay durum bu şuan memnunum
umudunuzu kaybetmeyin derim ben eskisinden daha da iyi oldugunu düşünüyorum tabi hayirlisi

ilk önce kendi fotoğrafımi paylaşmak istedim
1 ekmeden önce baya bi dökülmesi ni bekledim dökülme durdu 3-4 ay oldu
ilk önce kan testli yaptim eksik vitaminleri öğrendim ilac tedavisi oldum giderdim vitamin eksikliklerini sonra ektirmeye karar verdim korktum ama artik sapkat takmaktan sıkıldım yeter dedim heryerde sapka takiyordum
2 . randevu aldim görüştüm ekim günü geldi
kan aldilar ve ekim başladı ilk uyuşturdular 5-6 ineyle alim yapilcak bölgeyi biraz acidi
ekim bitti kafa da sifir aci ekim yaoilirkende aci hissetmedim dewamli. olarak ilgilendirler
5.000 bin kök ekildi denildi tabi kafamda ufa çaplı sismeler vardi bunlar gecti
kabuklama sürecine girdim 6 gün deki fotografim
(2inci gün bu bandaji cikartmistik )
ve kabuk dökmeye gittim heycanliydim ne olcak nasil olcak kafam taş gibi vs derken
gittik
kafayi bi güzel kopuklediler 20-30 dk beklemiştim yumusamasi icin kabuklarin
tabi bu süreci de atlattık çok şükür
bu süreç te kafam yara oldu ekim hatasindan dolayi sanirim egzama dedikleri ufak bi yara oldu buda benim talihsizligim
neyse bunada şükür vardir bi hayir umudumu kaybetmedim dewam
2 ay gecti kafada bu sekilde cikmaya basladi ufak tefek
bu süreçte işime dewam ettim normal hayatimada
ve
suan tam 8 ay durum bu şuan memnunum
umudunuzu kaybetmeyin derim ben eskisinden daha da iyi oldugunu düşünüyorum tabi hayirlisi